Hoe koppel ik mijn website met een Sendtex-contactlijst?
Daarvoor kan je gebruik maken van onze embedded code. Hiermee maak je een koppeling tussen een contactlijst op Sendtex en en je website. Zo kan je nieuwsbriefinschrijvingen automatisch laten opnemen in de correcte contactlijst.

Volg deze stappen om jouw embedded code op te halen:
  1. Ga naar Contacten
  2. Hover met je muis over de contactlijst die je wil koppelen met je website
  3. Klik op de drie puntjes
  4. Klik op Opt-ins
  5. Kopieer de code om door te sturen naar je website bouwer

Wil je liever een volledige integratie uitrollen gekoppeld aan je website, webapplicatie of backend platform, neem dan vrijblijvend contact met onze helpdesk en we denken graag met je mee.

Heb je een eigen IT-dienst en wil je graag diepgaand integreren met je eigen systemen, neem dan zeker eens een kijkje in onze uitgebreide API-documentatie voor developers