Sendtex API
Een application programming interface (API) maakt het gemakkelijker om applicaties met mekaar te laten communiceren.

Met de krachtige Sendtex REST API kan je automatisch en onafhankelijk van eender welke programmeertaal, gegevens uitwisselen tussen Sendtex en andere softwarepakketten waaronder: CRM, CMS, websites of eender welk platform.

Je kan met de sendtex API o.a. contactlijsten aanmaken en beheren, ontvangers toevoegen, nieuwsbrieven verzenden, statistieken opvragen en nog veel meer.

Wij zorgen ervoor dat onze API, je alle nodige flexibiliteit geeft die vereist is voor een vlotte integratie. Daarenboven voorzien we continu in bijkomende API-uitbreidingen, om zo tegemoet te komen in de behoefte van onze gebruikers.

Alle technische documentatie mbt onze API vind je op: docs.sendtex.app