2021-01-14
Tips
Weet jij al hoe je een afbeelding snel kan vervangen in Sendtex?
Je weet ongetwijfeld hoe je een nieuwsbrief kan opstellen en dus ook hoe je afbeeldingen toevoegt. Maar wist je ook al dat er twee manieren zijn om bestaande afbeeldingen te vervangen? Hierdoor kan je snel en gemakkelijker een vorige e-mail en/of contentelement hergebruiken.

Dit is hoe je het doet:
  1. Dubbelklik op de afbeelding die je wil vervangen. Hierdoor opent zich onmiddellijk de bestandsmanager van je computer en kan je een nieuwe afbeelding selecteren. 😱

2. Klik op de afbeelding die je wil vervangen. In de menubalk rechts klik je op het vuilnisbakje, dit maakt het element leeg. Nu kan je terug eender waar in het element klikken om je bestandsmanager te openen en een nieuwe afbeelding te kiezen.
Zo, nu ben je klaar om nog efficiënter te communiceren met je doelgroep.

Happy sending!
Team Sendtex
2020-12-11
Features
Onze eindejaarstemplates staan klaar!
Beste Sendtex-gebruiker

Het eindejaar komt er snel aan! Traditioneel betekent dit ook dat het tijd is voor de eindejaarswensen. Dit jaar stuur je die wensen eenvoudiger dan ooit, met onze nieuwe sjablonen.

Vanaf vandaag vind je in je account verschillende sjablonen met een eindejaarsthema, perfect om je kerst- of nieuwjaarswensen naar al je contacten te sturen.

Je ontdekt deze sjablonen nu in je account

Happy sending!
Team Sendtex
2020-09-10
Update
Emoji's in Sendtex!
Als je graag emoji's gebruikt in je nieuwsbrieven, hebben wij goed nieuws voor je! Met de laatste update van Sendtex kan je nu al je favoriete emoji's in de tekst én in de onderwerpregel plaatsen via een makkelijke "emoji-knop". 🔥

In de tekst vind je de nieuwe knop om emoji's in te voegen gewoon in de menubalk aan de rechterzijde

Wanneer je je onderwerpregel aanmaakt of aanpast, zal je rechts van het tekstvak ook de nieuwe knop zien.

Goed om weten: emoji's kunnen je tekst opfleuren en kracht bijzetten, maar ze hebben ook kleine beperkingen. Binnen sommige oudere e-mailprogramma's worden emoji's nl. niet getoond en bij andere worden ze in zwart/wit afgebeeld.

Verder is het ook zo dat emoji's er anders uitzien op verschillende toestellen en/of programma's. Wil je graag weten hoe een emoji effectief wordt afgebeeld dan kun je de Emojipedia raadplegen.

Uiteraard kun je ook steeds emoji's van deze en andere webpagina's en bronnen overbrengen door eenvoudig de emoji te kopiëren uit de bron en deze vervolgens in Sendtex te plakken. 💡
2020-08-27
Update
Tekstverwerking in Sendtex werd zopas beter!
UPDATE! Na een upgrade van ons tekstverwerkingssysteem, is het weer gemakkelijker geworden om je e-mailcampagnes met Sendtex op te stellen.

Volgende aanpassingen werden doorgevoerd:
  • Wanneer je tekst in een tekstvak selecteert en hier nieuwe tekst schrijft om deze te vervangen, blijft de oorspronkelijke opmaak behouden. Zo kan je oude campagnes gemakkelijker gebruiken als basis voor nieuwe.

• Wanneer je tekst in Sendtex plakt uit een externe bron, behoudt die tekst zoveel mogelijk de oorspronkelijke opmaak. Handig wanneer je je nieuwsbrieven in een ander programma voorbereidt. Wil je liever dat je tekst steeds de opmaak van je tekstvak overneemt? Dit kan als volgt:
    In de menubalk aan de rechterkant van het scherm staat een nieuwe knop: "Plak als platte tekst". Als je op deze knop klikt, wordt de tekst van je klembord geplakt in de opmaak van je tekstvak.

Voordat de knop werkt, moet je Sendtex via je browser wel eenmalig toestemming geven om het klembord te mogen lezen. Normaal gezien zal je hiervoor een pop-up krijgen wanneer je de knop voor het eerst gebruikt.

Gebeurt dit niet, dan kan je eventueel zelf naar de juiste instellingen gaan:
  • In Chrome: chrome://settings/content?search=clipboard
  • In Edge: edge://settings/content/clipboard
Sommige oudere browsers (zoals Internet Explorer of oude versies van Edge) en Firefox ondersteunen deze functionaliteit niet. Bijgevolg zal je in deze browsers de knop ook niet te zien krijgen. Bij vragen mag je altijd onze support contacteren

Dankzij deze nieuwe plakfuncties heb je alle controle over de manieren waarop je tekst uit andere bronnen in je e-mailcampagnes verwerkt.
2020-03-16
Support
Ook bereikbaar via WhatsApp Business
Beste Sendtex gebruiker,

Aangezien ons support team in deze tijden van COVID-19 ook op thuiswerk overgeschakeld is, bieden we jullie voor dringende vragen ook graag een bijkomende hulplijn aan via WhatsApp.

Mogen we wel vragen om zelf kritisch af te wegen in hoeverre jullie vragen ook effectief van dringende aard zijn. Indien deze op het normale tempo mogen afgehandeld worden, geven we er de voorkeur aan om jullie vragen te richten naar support@sendtex.com. Ook dit kanaal wordt permanent opgevolgd!

Alvast bedankt voor jullie begrip, blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met explosieve groeten,
Team Sendtex
Sendtex Help Center | 2020