Hoe maak je een contactlijst aan?
Vooraleer je contacten kan toevoegen aan Sendtex, dien je een contactlijst aan te maken. Nadien kan je dan kiezen naar welke contactlijst(en) je e-mailcampagnes wil versturen.

Om een contactlijst aan te maken ga je naar het tabblad “Contacten”.

Klik daarna rechts bovenaan op de knop “Lijst aanmaken

Geef nu je nieuwe contactlijst een naam. Wil je extra notities toevoegen, dan kan je dat in het opmerkingenveld (deze opmerkingen zijn enkel voor intern gebruikt en zullen nergens publiek getoond worden. Zie het als een geheugensteuntje voor jezelf). Klik daarna op “Aanmaken

Je nieuwe lijst is klaar! Je kan nu contacten toevoegen. Hoe doe je dat? ? Check deze hulppagina --> Hoe kan ik nieuwe contacten toevoegen?