Kan ik een achtergrondafbeelding in mijn sjabloon plaatsen?
Sendtex biedt standaard niet de mogelijkheid om een achtergrondafbeelding achter je volledige campagne te plaatsen. Je kan wel individuele elementen van een achtergrondafbeelding voorzien in de instellingen van het betreffende element. Dit werkt als volgt:
  • Hover over het element dat je een achtergrondafbeelding wil geven. Rechts verschijnt er een balkje.
  • Klik op het tandwiel. Er verschijnt nu een menu met instellingen.
  • Klik op het icoontje langs Achtergrondafbeelding. Je kan nu een afbeelding uit je bestanden kiezen om te uploaden.
Let hier wel mee op: sommige e-mailclients ondersteunen geen achtergrondafbeeldingen. Je moet dus altijd een kleur instellen waarop deze clients kunnen terugvallen.