Hoe koop ik extra credits aan?
Er zijn twee manieren om credits aan te kopen:
  • Log in op je account en klik in het openingsscherm op de knop Koop credits.

• Vanuit eender welk ander scherm kan je rechtsboven met je muis over je accountnaam hoveren en dan op ‘credits’ klikken om naar de aankooppagina te gaan.
Op de aankooppagina kies je vervolgens het gewenste aantal credits dat je wil aankopen en vul je je betaalgegevens in. Na betaling worden de credits onmiddellijk aan je account toegevoegd. Je ontvangt je factuur via e-mail en je kan al je facturen binnen Sendtex ook raadplegen en downloaden in de rubriek facturen onder instellingen.

Op de tariefpagina vind je een overzicht met de prijzen van de credits.