Afdrukken
Wat gebeurt er na de testperiode van 30 dagen?
Nadat de testperiode van 30 dagen verstreken is, wordt het account automatisch vergrendeld. Je kan dus niet meer inloggen op het platform. Je kan er wel nog steeds voor kiezen om een jaarlicentie te nemen. Na aankoop krijg je weer toegang tot je account, inclusief contactlijsten, statistieken en verzonden e-mailcampagnes.

Opgelet: 60 dagen na het verstrijken van de testperiode wordt het account met alle gegevens definitief verwijderd in het kader van de GDPR-wetgeving. Activeer je jaarlicentie dus zeker voor die datum om dat te voorkomen!


Was dit artikel behulpzaam?
Sendtex Help Center | 2021