Afdrukken
Kan ik mijn campagnes nog wijzigen of verwijderen na het verzenden?
Dat is helaas niet mogelijk. Sterker nog, geen enkele e-mailmarketingtool kan je deze functionaliteit aanbieden.

Dit komt door de aard van e-mailmarketing zelf. Je campagne wordt door verschillende e-mailservers behandeld om hem aan alle ontvangers af te leveren. Eens er van server wordt gewisseld, kunnen we de campagne niet meer wijzigen of terugroepen. Zo garanderen providers zoals Outlook en Gmail dat er niet met je mails geknoeid wordt.

Daarnaast zal elke provider je mail cachen. Ze slaan een kopie van de eerste mail op hun eigen servers op en leveren deze dan af aan de ontvangers. Hiermee zorgen ze ervoor dat ontvangers je e-mails sneller kunnen openen.

Er bestaat één uitzondering. Voor persoonlijke e-mails die worden uitgewisseld tussen twee gebruikers op hetzelfde domein binnen Outlook, kan de verzender de mail terugroepen. Dit is echter niet van toepassing voor eender welke e-mailmarketingtool.


Was dit artikel behulpzaam?
Sendtex Help Center | 2020