Waarom zien sommige ontvangers mijn campagne niet zoals ik hem heb opgesteld?
E-mailclients, zoals Gmail of Outlook, hanteren vaak verschillende vereisten voor e-mails op hun platform. Zo kunnen zij bepaalde lettertypen of soorten opmaak al dan niet ondersteunen. Wij hebben Sendtex zo ontwikkeld dat je campagnes volledig waarheidsgetrouw worden afgeleverd in bijna alle e-mailclients.

De enige uitzonderingen hierop zijn:
  • Knoppen met afgeronde hoeken worden als rechthoeken weergegeven in de Outlook-client.
  • Achtergrondafbeeldingen worden niet weergegeven in de Outlook-client. In de plaats daarvan zien gebruikers hier een effen vlak. Lees hier hoe je dit vlak configureert.
Deze problemen vinden enkel plaats in de Outlook desktopclient. Wanneer de gebruikers de campagne in hun webbrowser openen, zien ze de correcte opmaak.