Hoe verwijder ik de knop van een tekstvak?
Bij het opmaken van je e-mailcampagne in Sendtex heb je de mogelijkheid om je tekstvakken op te maken met een link naar je website via een knop. Soms is dit niet nodig en wil je enkel een foto met tekst. In dat geval kan je de knop verwijderen.

Dat doe je zo:
  • Hover met je muis over het element waarvan je de knop wil verwijderen. Rechts verschijnt er een balk met mogelijkheden.

• Klik op het tandwiel. Onderstaand venster verschijnt:
  • Klik op het selectievak onder Toggle elementen om de knop in of uit te schakelen.