Help
 Afdrukken
Wat is twee-factor-authenticatie en hoe kan ik dit instellen?
Om je account nog beter te beveiligen dan met enkel een sterk wachtwoord, is het mogelijk om twee-factor-authenticatie (2FA) in te schakelen op Sendtex. Twee-factor-authenticatie is een extra beveiligingslaag voor je account die ervoor zorgt dat niemand anders toegang krijgt, zelfs als ze je wachtwoord weten.

Op Sendtex kan je 2FA gebruiken met de Google Authenticator app op je smartphone.

Hoe gaat het in zijn werk?
1. Download de Google Authenticator app op je smartphone
2. Log in op Sendtex
3. Ga naar instellingen in het tabblad Jouw profiel en scroll tot je het icoon voor twee-factor-authenticatie ziet
4. Klik op Twee-factor-authenticatie inschakelen
5. Volg de stappen op de pop-up om het proces te vervolledigen