Kan ik Sendtex eerst testen?
Absoluut! Je kan Sendtex 30 dagen gratis uitproberen. Je testaccount bevat alle functionaliteiten van een Pro-account. Kijk hier om de verschillen tussen onze formules te bekijken. Je testaccount is trouwens volledig vrijblijvend. Je moet enkel een e-mailadres en wachtwoord ingeven, we vragen geen betaalgegevens.

Om toegang te krijgen tot je account, moet je het wel eerst bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail.

Heb je die mail niet ontvangen? Lees dan hier hoe je dit kan oplossen: Ik heb geen e-mail ontvangen om mijn account te bevestigen