Kan ik meerdere afbeeldingen naast elkaar tonen?
Zeker kan dat! Om meerdere afbeeldingen naast of onder elkaar te tonen, zonder tekstvakken, volg je deze stappen:
  • Voeg een element met enkel een afbeelding toe aan je campagne.
  • Hover met je muis over het element en klik rechts op het icoon met de twee pijltjes. Onder het huidige element verschijnt er een menu met de mogelijke indelingen.
  • Selecteer de gewenste layout. Er zijn verschillende mogelijkheden tot en met vier afbeeldingen in één element.