Het lukt me niet om contacten te importeren. Wat gaat er mis?
Er zijn enkele factoren die het uploadproces kunnen beïnvloeden. Dit zijn de meest voorkomende fouten en hoe je ze kan oplossen:

De bestandsnaam bevat spaties of speciale tekens. Verwijder de speciale tekens en vervang ze door alfanumerieke tekens. Spaties kan je vervangen door een underscore ( _ ) of een minteken ( - ).

De tabel bevat lege rijen. Wanneer dit het geval is, kan het systeem niet alles correct lezen. Controleer of je tabel lege rijen bevat door te filteren op lege cellen en verwijder deze dan.

Opmaak zoals filters of verborgen kolommen en rijen worden niet aanvaard door het systeem. Door je tabel op te slaan als csv-bestand, verwijder je automatisch alle opmaak en kan ons systeem de gegevens correct lezen.

Lukt het nog steeds niet om je bestand te importeren? Contacteer ons even en we helpen je graag verder.