Hoe kan ik een woord selecteren zonder spaties?
Wanneer je dubbelklikt op een woord in de campagne-editor, selecteer je automatisch het woord mét de daaropvolgende spatie. Dit is de algemene standaard.

Als je liever een woord selecteert zonder die spatie, zijn er twee eenvoudige manieren:
  1. Dubbelklik op het woord, hou daarna shift ingedrukt en klik nog eens op het woord.

2. Dubbelklik op het woord maar laat de linkermuisknop nog niet los. Terwijl je de muisknop nog ingedrukt houdt, beweeg je de muis lichtjes naar links. De selectie verspringt nu naar enkel het woord.