Kan ik een voorbeeld van mijn nieuwsbrief zien voordat ik hem uitstuur?
Zeker en vast! Er zijn binnen Sendtex twee manieren om je nieuwsbrief te testen.

Enerzijds is er de preview-modus. Tijdens het opstellen van je campagne kan je bovenaan het scherm op het oog-icoontje klikken. Dan krijg je meteen een preview van hoe je e-mail eruit zal zien op mobiel en op desktop. Deze modus gebruik je best enkel voor de layout want je ziet de e-mail in een popup.

Anderzijds kan je je nieuwsbrief ook als testmail naar jezelf of iemand anders verzenden. Zo kan je in je e-mailclient in alle rust nakijken hoe de e-mail er voor de ontvangers uitziet en kan je alle linken testen.

Nadat je je nieuwsbrief hebt opgesteld, kom je automatisch bij onderstaand scherm uit:

Hier kan je een of meerdere e-mailadressen invullen en je campagne als testmail versturen. We raden aan om dit altijd naar minstens twee mensen te sturen om ervoor te zorgen dat je campagnes zeker op punt staan! Je herkent de testmail meteen aan het onderwerp, daar staat altijd eerst Preview

De testmails worden verstuurd vanuit preview@sendtex.email. Komt je testmail niet aan? Vraag dan zeker even na bij je IT-beheerder om dit adres te whitelisten.